2015. augusztus 29., szombat

08.30 - /Becca/



     08.30, vasárnap

   Mit is mondjak? Naplót írok. Nem is tudom minek vágtam bele. Talán kalandvágyból, vagy egyenesen csak azért, mert nincs kinek kibeszélni a dolgaimat. Igaz, van egy ikrem, de őneki nem szeretném kiönteni a lelkem.
   Kezdjük az alapokkal. Hallár Rebeka vagyok. A 14. életévemet élem két egész napja. A szüleim 3 éves koromban elváltak, és én az apámhoz kerültem, aki Európa egyik legjobb ügyvédje. Volt már ügyfele Spanyolországtól Norvégiáig, Észtországtól Monacóig. Ennek köszönhetően én elég sokat tartózkodom egyedül. Ilyenkor általában a laptopomnál ülök, és Facebookozok, de a nagy kockulás közben a tanulásról sem feledkezek meg. Esténként általában 6-kor érek haza, mivel tornázok, és mindennap vannak edzéseink. Van egy barátnőm, Kata. Amikor apukám éppen tárgyaláson van, át szokott jönni egypárszor, és akkor általában csajos estét tartunk. Körmöt festünk, filmet nézünk, pizzát eszünk, befonjuk egymás haját, vagyis csak tipikus csajos dolgokat. Az ikremről annyit kell tudni, hogy ő is lány; neki is szőkésbarna a haja, és kék a szeme; gitározik, hozzá pedig énekel; ő is imád filmet nézni; de olvasni és karaoket énekelni is szeret.   
   A suliról csak annyit kell megemlíteni, hogy az osztályba 12-en járunk. (7 fiú és 5 lány).  Természetesen vannak az osztályban klikkek, barátok, ellenségek, de a szerelmesekről se feledkezzünk meg. Tudom, hogy furcsa, hogy már vannak, akik járnak egymással, de a mi osztályunkból kitelik. Az általánosba a legmenőbb srác a mi osztályunkba, vagyis a 8/A-ba jár. Vannak hetedikesek, akik megpróbálják a sráctól, szólítsuk nevén: Geritől elvenni ezt a címet, de már jó pár éve kivívta magának. Hatodikba kezdődött. A sulink a nagy riválisával, az egyik szegedi iskolával játszotta a KDO (Kosárlabda Diák Olimpia) döntőét, és Geri dobta az egyetlen csontnélkülit a meccs utolsó fél percében, és ezzel el is döntötte a meccset.        Tanárokról meg csak annyit, hogy mindenki általában 2 tárgyat, az ofő 3-at tanít nekünk.

Íme melyik tanár mit tanít:
Vadász Julianna (ofő) - matek, informatika, osztályfőnöki
Gelencsér Vilmos - magyar,ének
Pál Ilona - angol, földrajz
Horváth Tímea - testnevelés,történelem
Nógrádi Annamária - biológia, kémia
Nyári Péter - rajz, technika
Vörös Katalin - fizika



Ezzel kezdtem volna az első naplómat.

Rebi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése